Leírás
A tökmaglisztnek magas a rost- és a fehérjetartalma, alacsony a zsír- és szénhidráttartalma, jó alternatíva azok számára is, akik érzékenyek a diófélékre, és emiatt nem ehetnek mandula- és a gesztenyelisztből készült ételeket sem. A tökmagliszt magas magnéziumtartalma miatt jótékonyan hat az idegrendszeri folyamatokra is. Ahogy a tökmag, úgy a tökmagliszt is jó e-vitamin forrás. Az e-vitamin jótékony hatású a szív- és érrendszeri panaszokra. A tökmagliszt készítése során először megtisztítják a tökmagot a héjától, majd hidegen kisajtolják belőle az olaját. A fennmaradó anyagot őrlik finomra. A tökmagliszt íze és illata igen jellegzetes, zöld színű. Finom őrlésű, 100 % tisztaságú, vegyszermentes, natúr, szárított magból
250 g-os és 500 g-os kiszerelésben kapható